Lännersta FF - P11

Ett fotbollsår är slut

Publicerad 2019-12-27 21:00
Fotboll med ett leende på läpparna!

Under 2019 har våra 28 spelare och 8 tränare fått möjligheten att träna 103 gånger och vi har gett tillfälle att spela match eller cup 101 gånger.
I Lännersta FF spelar man hur lite eller hur mycket (...nej kanske inte riktigt) man vill, vi uppmanar till andra aktiviteter!
Det här gänget gillar att spela fotboll, snittet per deltagare är 82 tillfällen under 2019!


Under året har vi:
- Arrangerat två egna cuper: Lännersta indoor. En futsal cup i Mysjö sporthallar där 20 lag som brinner för fotboll kom och spelade, Lännersta Invitational, en 5-5 cup inne på konstgräset i Nackatältet dit 20 av stockholms roligaste fotbollslag kom och spelade utvecklande fotboll i novembermörkret.
- Arrangerat vår egen sommarcamp på Myrsjö IP med inhyrda ledare från Svenska Fotbollsakademin
- Deltagit med tre lag i Sanktan
- Spelat massor med cuper under året: ST cupen, DIF-cupen i JB tältet, Matrix Cup, 7-mot-7 cup i Södertälje, NSK cupen, AIK cupen, flera av Vegas roliga cuper, Just idag är jag stark cupen, BP kompiscup, BPs 7-7 mästerskap, Stockholmsmästerskapen 5-5, Nackamästerskapen ... och utöver det spelat massor med träningsmatcher mot våra fotbollskompisar i spelform futsal, 5-5 och 7-7

Under året har vi spelat massor med utvecklande matcher och utmanat oss några gånger mot några av Stockholms bästa P2011 lag.

Vi älskar fotboll! Men fotboll i alla ära ... hur vi agerar på och runt fotbollsplanen är lika viktigt. Alla är med och spelar, vi är schyssta medspelare och ärliga motståndare (I Lännersta får man beröm för att man säger till domaren att det faktiskt är motståndarnas inkast eller hörna). Vi kämpar, tävlar och vill spela en teknisk fotboll. Vi vill vinna matchen, men vi ger beröm och respekt till våra kompisar på andra sidan planhalvan.

Biilden ovan är från ett avslutat träningspass i mitten av November i Nackatältet. 24 spelare (!) och 6 tränare (!) på plats för att utöva fotboll med ett leende på läpparna!

Md anebyhus
Sponsor
Md notar
sponsor
Md lantz
Sponsor
Md logo
Sponsor
Md revisorn ullared
Sponsor
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub