Lännersta FF - P11

Sammanfattning av våren

Publicerad 2018-07-19 12:38


Under vårterminen har vi haft 58 tillfällen för fotbollsspel. Under vintern tränade vi teknik i liten sal och hade många tillfällen för spel inomhus i stor hall. Vi deltog i några inomhuscuper i Kungsängen och arrangerade några egna minicuper under vintern.

I april gick vi ut på konstgräset och har erbjudit två träningar per vecka (hos oss tränar man så lite eller mycket man själv vill), vi deltog med tre lag i Stockholms City Vårcup i april och har under maj och juni bjudit in massor med roliga lag att möta oss på Boovallen och Orminge BP. Vi har välkomnat Hammarby lag 18, Jarlarberg, Örby IS, Boo FF P10:2, Hammarby lag 16, Gustavsberg, Vendelsö, Mörtnäs mfl att möta oss. Några av lagen är bland det tuffaste motstånd som går att få i P2011 fotbollen just nu, några av lagen spelade sina första matcher mot oss och det är alltid otroligt glädjande att se vår spelargrupp och föräldragrupp bemöta våra motståndare med glädje och respekt oavsett nivå.

Vi hejar på vårt eget lag och vi uppmuntrar våra motståndare. När vi ställs mot det tuffaste motståndet står vi upp som ett lag.


Md anebyhus
Sponsor
Md notar
sponsor
Md lantz
Sponsor
Md logo
Sponsor
Md revisorn ullared
Sponsor
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub