Om Lännersta FF

Lännersta FF är en ideell fotbollsförening som grundades i november 2016 av Peter Sörensen, Per Öberg och Martin Askman. Föreningen är medlem i Svenska Fotbollsförbundet, Stockholms Fotbollsförbund och Riksidrottsförbundet. Ambitionen med föreningen är att skapa en välorganiserad barnidrottsverksamhet för alla medlemmar. Föreningen skall inte arbeta med prioritering av så kallade "förstalag", utan arbetar istället efter principerna "lika och bra träningsförutsättningar för alla" och "alla spelare är lika viktiga".

Lännersta FF skall vara en förening som ger maximalt tillbaka till sina medlemmar. Vi vill skapa de bästa förutsättningarna för våra barn och ungdomar så att de kan ha roligt, känna en lagtrygghet och utveckla sig själva och sitt fotbollsspel. Vi vill skapa en god ekonomi i verksamheten så att vi kan investera i bland annat följande:

  • Många roliga och givande träningstillfällen
  • Bra, stora och fräscha träningsanläggningar (såväl ute som inne) på bra tider
  • Inhyrda tränare (från bland annat Svenska Fotbollsakademien)
  • Deltagande i många cuper och läger
  • Bra, funktionell och snygg träningsutrustning

Vi arbetar utifrån en värdegrund där vi utgår ifrån förståelse och respekt för individuella olikheter. I verksamheten prioriterar vi främst glädje, gemenskap och utveckling för alla på lika villkor.

Vidare är vår målsättning är att alla skall spela fotboll så länge som möjligt. Det skall också vara OK att hålla på med andra sporter.

Lännersta FF består för närvarande av en träningsgrupp för pojkar födda 2011.

Verksamhetsansvariga anges under respektive kontaktsida.

Familjemedlemsavgift i Lännersta FF under 2017 är 200,-.

Familjemedlemsavgift i Lännersta FF under 2018 är 200,-.

Bankgiro: 5167-9512

Md anebyhus
Sponsor
Md notar
sponsor
Md lantz
Sponsor
Md logo
Sponsor
Md revisorn ullared
Sponsor
Nyheter via RSS
Levererat av MyClub